New Residence – ansamblu rezidential cu apartamente ieftine

New Residence Măgurele este un cartier rezidențial format din 10 blocuri cu peste 300 de apartamente de calitate, la cel mai mic preț de pe piață. Fiecare bloc din ansamblul rezidențial conține între 14 și 25 de apartamente, pe 3 niveluri: parter, 2 etaje și mansardă. Oferta este completă dispunând de atât de garsoniere cât și de apartamente mai mari, de 2, 3 și chiar 4 camere. Pentru cei mai pretențioși am construit mansarde spațioase cu terasă proprie. Apartamentele sunt finisate, la cheie, cu produse de cea mai bună calitate : pereți interiori și exteriori din cărămidă tip Porotherm, tencuiți cu tencuială ecologică pe bază de var (fără ciment în compoziție), parchet laminat de calitate germană, marca EGGER, gresie și faianță fabricate în Spania. Tamplaria exterioară este din PVC cu geam termopan iar fiecare apartament are centrală termică individuală.

Ansamblul beneficiază de mijloace de transport în comun, cu stație proprie în incinta complexului, alei largi, spații de parcare numeroase, spații verzi și zone de relaxare, un parc cu loc de joacă pentru copii. Spațiile comerciale prevăd un supermarket, o gradiniță/after school, o cafenea și o farmacie.

Proiectul este o investiție britanică estimată la peste 7 milioane de euro, demarată în aprilie 2013, odată cu lansarea proiectului de constructie a celui mai puternic laser din lume (ELI-NP), situat în sud-vestul capitalei, în orașul Măgurele, la 25 de minute de centru.  Măgurele este capitala universitară a fizicii românești, zona centrală fiind dominată de instituțiile de cercetare și de dezvoltare din domeniul fizicii (IFA, IFIN-HH, INCDFM).

Apartamentele construite și finisate își așteaptă proprietarii!

Detalii suplimentare pe new-residence.ro

New Residence

Despre MyCashBack.ro

Cu MyCashBack.ro castigati bani inapoi - cashback, economisiti timp, aveti mai multe magazine!
Acest articol a fost publicat în ansamblu rezidențial și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.